Opening Melanen

Nieuws

Opening Melanen

buiten zwemmen2.jpg

Vanaf zaterdag 24 april is de Melanen geopend voor banen zwemmen

Opening Melanen in zicht!

Op zaterdag 24 april openen we onze deuren voor een hopelijk zonnig buitenseizoen. In eerste instantie zal worden gestart met een flink aantal uren banen zwemmen. Hopelijk kunnen we spoedig daarna ook recreatieve zwemuren in de programmering opnemen.

Wij hebben alle vertrouwen in een seizoen vol zwemplezier en bieden dan ook weer abonnementen aan. Deze abonnementen bieden toegang tot banen zwemmen (vanaf 24 april) én recreatief zwemmen (zodra mogelijk uiteraard). De abonnementen geven uiteraard geen garantie tot zwemmen als dit vanwege de beperkingen niet of deels mogelijk is.

Op onze website zijn de tijden en tarieven te vinden. Het is ook komend seizoen noodzakelijk om voorafgaand aan ieder bezoek een reservering te maken. Dit kan eenvoudig via ons digitaal reserveringssysteem. Zonder reservering mogen wij geen toegang geven, dit geldt ook voor abonnementhouders.

De horeca is vooralsnog gesloten, evenals de douches. De toiletten zijn beperkt geopend. Omkleden voorafgaand aan het zwemmen is mogelijk onder de overkapping op het buitenterrein. Na afloop is omkleden mogelijk in de ruimte nabij de kleine kleedhokken in het gebouw. De horeca is vooralsnog gesloten.

Wij vragen iedereen zich te houden aan de algemene regels en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Alleen dan kunnen we er weer een mooi en veilig seizoen van maken!
Op de website zijn ook de data en tijden te vinden waarop we de abonnementen tegen scherpe voorverkooptarieven aanbieden.

Zien we jou straks ook weer? Wij kunnen niet wachten!

Team de Schelp en de Melanen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.