De Melanen

Deels verwarmd buitenbad

Melanen.jpg

De accommodatie is geopend van 20 april (onder voorbehoud) tot en met 1 september


BEKIJK HIER ALLE INFORMATIE OVER SEIZIOEN 2024


Wedstrijdbad en duikbassin
Zwembad de Melanen is een deels verwarmd buitenzwembad (wij verwarmen tot 18 graden, de zon doet de rest) waar iedereen lekker kan genieten. Er zijn 6 banen van 25 meter lang waar ongestoord banen kan worden gezwommen. Voor de hoge- en lage duikplank hebben we een apart springbassin van 4 meter diep.

Recreatiebad
Naast het wedstrijdbad hebben we een groot recreatiebad. Deze begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Dit bad is ideaal voor kinderen die nog aan het oefenen zijn met zwemmen of voor zwemmers die liever af en toe met de voeten op de bodem willen staan. De kinderen hebben een eigen eiland met 2 glijbanen.

Kleuterbad
Voor de peuters en de kleuters hebben we een apart kleuterbad. De ligging is rustig op een eigen deel van de zonneweide. Al vroeg in de ochtend heeft u hier volop zon. Indien gewenst zijn er schaduwplekken.

Zonneweide
Uniek aan zwembad de Melanen is de ligging midden in de bossen. Op de zonneweide is volop ruimte om heerlijk te zonnebaden of juist lekker sportief te zijn.

Faciliteiten
Onze kleedkamers, warme douches, toiletten, mindervaliden toilet/douche, horeca, horecaterras binnen, koffietafel, pingpongtafel en TV hoek, bevinden zich binnen in ons hoofdgebouw. Voor u en onze veiligheid beschikken we binnen ons hoofdgebouw over camerabewaking.

Parkeren
Voor zowel fietsers als auto’s zijn er voldoende parkeerplaatsen binnen 1 minuut loopafstand van het zwembad.

Om de overlast voor de bewoners te beperken verzoeken wij u de auto te parkeren op het daarvoor bestemde parkeerterrein bij MonkeyTown.CONTACT

De Melanen

Langstraat 7

4661 SE Halsteren

0164-683553

info@sportbedrijfboz.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.