Binnen

Aqua Drums Vibes

Neem deel aan onze spetterende work-outs

Ben je een liefhebber van ritmische muziek, maar vind je je conditie ook belangrijk? Doe dan eens mee met de nieuwste trend Aqua Drum Vibes.

Het fitnessen in het water is overgewaaid uit Polen en is speciaal bedoeld voor iedereen. Of je nu op de basisschool zit of in een seniorenhuis woont: je kan gewoon in De Schelp meedoen. Zo’n vijf jaar geleden werd Aqua Drum Vibes ‘uitgevonden’, waarna de sport de laatste twee jaar in een stroomversnelling terecht is gekomen. Het drummen op het wateroppervlakte is zo ontwikkeld dat het programma niet ál te moeilijk is. Er komen dus geen bijzondere technieken bij kijken en regels hoef je niet uit je hoofd te leren.

Dus wil jij je energie kwijt, heb jij zin om ergens op te rammen of ben jij een muziekliefhebber die wel wat beweging kan gebruiken? Dan voel jij je bij Aqua Drum Vibes als een vis in het water. Je krijgt in De Schelp drumstokken van zo’n 400 gram per setje, waarmee je het opneemt tegen de weerstand van het water. Het voordeel? Je kan het zo moeilijk, zwaar of ritmisch maken als je zelf wilt. Extra leuk: de oefeningen zijn zo ontworpen dat je tijdens Aqua Drum Vibes zoveel mogelijk spiergroepen traint. Ideaal als de sportschool niet helemaal jouw ding is.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Bidon

Tarieven

Losse les
10,20
Maandkaart 1x per week
34,10
Maandkaart onbeperkt
39,80
Inschrijfgeld (incl. magneetpas)
20,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.