Binnen

Vrijzwemmen recreatiebad

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand, van de glijbanen of gewoon heerlijk zwemmen. Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Recreatief zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een meezwemmende volwassene.

Activiteiten
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Recreatiebad

Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad. Alleen als er geen activiteiten in de andere bassins zijn dan kunnen deze baden ook worden opengesteld.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

los bad t/m 3 jaar
0,00
los bad
8,10
12 badenkaart (1 jaar geldig)
89,10
Magneetpas badenkaart (eenmalig)
10,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.