Binnen

Zwangerschapszwemmen

Blijf fit, ook tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4 a 5 maanden begint je lichaam flink te veranderen. Als je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. Je voelt je bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op het lichaam.

Zwangerschapszwemmen vindt plaats in heerlijk warm water. Dat heeft bovendien een gunstige invloed op de bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in het bloed plaats, wat belangrijk is voor jou en jouw kind. Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt en waar je tevens iets aan hebt tijdens de bevalling. Samen met anderen kun je bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke en waardevolle band. Niet voor niets zien wij de aanstaande moeders van het zwangerschapszwemmen vaak gezamenlijk als jonge moeders weer terug met hun baby's tijdens het baby- en peuterzwemmen. Als je hebt meegedaan met zwangerschapszwemmen en een geboortekaartje naar de Schelp stuurt, ontvangt je een eerste gratis baby- en peuterzwemles.

Blijf zo lang mogelijk fit

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
10,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.