Nieuwsupdate zwemlessen

Nieuws

Nieuwsupdate zwemlessen

ipad-llv-590x400.png

Nieuwsupdate

Zwemlessen

De zwemlessen zullen vanaf maandag 28 augustus weer van start gaan en ons team staat weer klaar om er een spetterend seizoen van te maken.

Op donderdag 31 augustus is de Schelp gesloten en zullen er ook geen zwemlessen zijn (de maand augustus is ook niet geïncasseerd). Op deze dag wordt namelijk een nieuw kassa- en toegangssysteem geïnstalleerd.

Vanaf 1 september zullen de huidige polsbandjes bij uw bezoek (zonder kosten) worden omgeruild voor een nieuwe magneetpas.

Deze passen kunnen pas vanaf 1 september door ons worden aangemaakt waardoor onze receptionistes alvast enig begrip en geduld vragen bij de omruilactie.

Het leerlingvolgsysteem wordt vernieuwd. Wij waren niet tevreden over de soms grote tussenstappen waardoor het leek alsof kinderen geen vorderingen maakten.

Deze feedback ontvingen we ook met regelmaat van ouders.

Het nieuwe leerlingvolgsysteem – met een groter aantal tussenstappen - wordt in de komende weken ingericht en daarna ingevuld aan de hand van de laatst bekende vorderingen.

In de maand september zal het nieuwe leerlingvolgsysteem hierdoor niet zichtbaar of onvolledig zijn. Hiervoor vragen wij begrip en geduld.

Tot slot zijn de kledinglockers (zo goed als allemaal) voorzien van pincodesloten. Via een scherm op de centrale bedieningskast kan met een zelf bedachte pincode een locker worden geopend en/of afgesloten.

Hier is dus geen polsbandje of magneetpas voor benodigd.

Wij hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd en kijken uit naar de start van een nieuwe zwemperiode!

Team de Schelp

Sportbedrijf Bergen op Zoom

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.