Vacature: Senior medewerker Technische Dienst

Nieuws

Vacature: Senior medewerker Technische Dienst

Medewerker TD

Een spetterende job in een sportieve omgeving!

Dit geeft jou plezier

Je bent leergierig en je vindt het leuk om zelf ook de handen uit de mouwen te steken.

Zo zorgen wij er samen voor dat al onze bezoekers kunnen sporten, recreëren en vitaler worden. Dit wordt de baan waar je elke dag fluitend aan begint. Je levert graag kwaliteit en helpt anderen dat ook te doen. Jij doet niet aan "goed genoeg".

Je denkt graag mee over onderhoud, vernieuwingen en onze technische bedrijfsvoering. Je hebt daar ideeën over en deelt die met het management.

Je streeft naar een technische bedrijfsvoering die zo veilig, betrouwbaar, energiezuinig en duurzaam mogelijk is.

Dit ga je doen

Je plant en coördineert de werkzaamheden binnen onze technische dienst. Je zit bovenop de kwaliteit van de werkzaamheden van onze mensen, maar ook die van bedrijven die voor ons werken. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan ons management. Je verricht zelf ook onderhouds- en bedieningsactiviteiten en daarbij let je scherp op wettelijke voorschriften en onze interne richtlijnen. Je hebt veel vrijheid en bent flexibel in werktijden. De techniek achter zwembaden is best complex, maar jij hebt er plezier in om in het diepe te duiken en er meer over te leren.

Je kunt dit allemaal omdat je een relevante technische opleiding hebt gevolgd op MBO niveau 4. Je hebt de basis- en vervolgcursus zwemwaterbehandeling, of je wilt hem gaan halen. Als je een zwemwatergerichte technische opleiding hebt gevolgd, heb je een streepje voor.

Wat wij jou bieden

Een interessante, zelfstandige functie in een leuke omgeving. Uitstekende opleidingskansen, waaronder de populaire zwemwatergerichte technische opleiding. We bieden je ijzersterke arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de cao Zwembaden. En dat in een team waarin we samen gaan voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen sporten, recreëren en vitaler worden.

Salarisindicatie: 2.214-2.934 euro per maand (38 uur)

Kom jij onze techniek slimmer plannen dan ooit? Gaat dit over jou? Reageer dan snel, samen met je CV. Doe dat in ieder geval voor 1 mei 2024. Je zult begrijpen dat we je ook gaan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Ken je iemand anders die heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Reageer snel via: w.vankrieken@sportbedrijfboz.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.