Reserveren m.i.v. 25/9 niet meer nodig!

Nieuws

Reserveren m.i.v. 25/9 niet meer nodig!

Zwemles_gekleedzwemmen.jpg

QR code niet nodig voor zwemmen, wel voor bestellingen in droge horeca

Update 20 september 2021

Goed nieuws!

Met ingang van zaterdag 25 september a.s. zullen alle activiteiten in de Schelp weer zonder reservering toegankelijk zijn. Er hoeft dan ook geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden.

Het kan in de eerste periode voor komen dat piekmomenten zorgen voor (te) volle groepen. Als dit structureel het geval is zal per activiteit worden bekeken of het reserveren weer gedeeltelijk ingevoerd zal worden.

De Schelp is zonder QR code toegankelijk voor alle bezoekers die deelnemen aan een zwemactiviteit. Indien in de droge horeca een bestelling wordt gedaan moeten onze medewerkers echter vragen naar de QR code (of papieren afschrift).

Na 25 september kunnen ook de laatste activiteiten weer worden toegevoegd aan het programma; de Aqua Vitaal Soos ochtenden op maandag en woensdag zijn weer als vanouds. Ook de zwemles voor volwassenen en de borstcrawltrainingen worden weer hervat.

De Aqua Kid’s Party (onze spetterende kinderfeestjes) kunnen weer geboekt worden.

Een 2e uur Aqua Drums Vibes is inmiddels al gestart en ook de Aqua Bootcamp wordt met een 2e uur uitgebreid.

Later dit najaar start een geheel nieuwe aquasportactiviteit: AquaLogiX Bells (verdere info volgt!).

Het team van de Schelp kijkt er naar uit iedereen weer op de oude, vertrouwde manier te kunnen ontvangen!

Dank alvast voor de medewerking!

Team de Schelp en de Melanen BV

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en uw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.